Jávai moha szaporítása, hogyan?
Figyelt kérdés
Most vettem jávai mohát, de nem akartam még beletenni az akváriumba, úgyhogy arra gondoltam, hogy szaporítom addig, olvastam hogy külön kell választani a mohát, én 1 adagot (jó nagy tenyérnyi) 4 befőttesüvegbe osztottam, jó ez így ? A hőfok szobahőmérséklet, azaz 21-24 ℃, mennyi oxigén és mennyi fény kell neki ? Milyen gyorsan szaporodik ?
A segítséget köszönöm
2015. ápr. 17. 20:17
2/3 anonim válasza:
Garnélákkal, erős fénnyel gyorsan nől, nekem sajnos garnélák nélkül nem sikerült 2-3 hónapnál tovább tartani.
Most van egy 10 literesem, abba van egy fa ami be van moházva, 2 hetente beteszem a garnélákhoz, 50-en ugranak neki, gyönyörűre lepucolják, minden száll zöld algát lerágnak róla, erős fény az vonza a zöld algát.
3/3 anonim válasza:
Persze ha kivakszolták a mohát, akkor megy vissza a 10 literesbe, csodát csinálnak vele pár óra alatt, rá sem lehet ismerni, a garnik minden szálat egyenként letakarítanak, átfésülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!