Tornyos malaj csigat halak nelkul lehet tartani? :D
Meg túl sok örömöd se lenne bennük, mert beássák magukat a talajba.
Egyébként igen, lehet. De az emberek kb 99%-a az aljzat átforgatása miatt tartja, mert látni nem igazán lehet őket.
Nem értek semmit az akvarisztikához, csak jópofa a kérdésed, gondoltam válaszolok - nem sokan szeretnének tangeri csigát háziállatnak :D
Szóval a józan ész azt mondatja velem, hogy ha nem él szimbiózisban semmigféle másik élőlénnyel, akkor ha a neki megfelelő körülményeket és táplálékot biztosítod, simán tarthatsz! :)
#3! Gondolat olvasó vagy? :)
Nem kötekedésből, ha tényleg így van, akkor hajrá, de az emberek többségére egyáltalán nem ez a hozzáállás jellemző.
Hüllő tartással próbálkozók körében is siralmasan gyakran visszatérő probléma, hogy nem csak a látványt igénylik, de a kézbevételt, simogatást, stb is.
Nem értik meg a totálisan más életritmust, hogy ezzel akkora stresszet, traumát, sokkot okoznak néhány szélsőségesen vad állatnak, amibe simán bele hal.
Csak ezért írtam, hogy egy állat millió éves életvitelét nem lehet a mi igényeinkre formálni, nehogy csalódás legyen a vége, tudja, hogy mire számítson.
Huha.. Rég tettem fel már ezt a kérdést :)
Azért szerettem volna csigát, hogy meg tudjam az 'alapokat'
Azóta van már egy maláj csigám és 2 guppim... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!