Harcos halat szoktak olyanba tenni, általában több részre van osztva egy nagyobb akvárium, de szerintem még az is kínzás nekik. A minap láttam ilyen akvárium készletet az auchenben. Valamint szaporulatnál szokták a kicsiket rakni bele amíg meg nem nőnek annyira, hogy a nagyobbak meg ne ehessék őket. Vagy szállításra, esetleg átmenetileg akvárium tisztításhoz szokták használni, de az mindenféleképpen kínzás.
Bár ez más állat, de van aki ekkora akváriumba teszi az egyéb hűlő vagy szőrös állatokat is, esetleg kígyó-béka eleségnek tartott szöcskéket, bogarakat.
Nekem mindig van otthon 1-2 db 10 literesem, ha unatkozom berendezem őket van, hogy jól sikerül van, hogy nem.
Erre jó egy 10 literes másra nem:
Most is készülök enni pár üveget, elszórakozom vele munkahelyen, erre tökéletes egy 10 literes akvárium, eszem ágába nem jutna halat tenni egyikbe sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!