Mi lehet a baja az aranyhalamnak?
Figyelt kérdés
Eddig tökéletesen virgonc volt, a kis halak elúsztak mindig az útjából. Most meg lelassult, nem csinál semmit, nagyrészt a víz tetején "cuppog". A bettám egyfolytában körülötte úszkál, szinte már rajta, hogy megvédje az egyik kis guppimtól, aki néha megcsípi. Mikor a guppim nekimegy, el sem próbál menekülni. És nem is zabál annyit, mint régen. Külső elváltozás egyáltalán nincs. Mi lehet vele a baj?2010. febr. 17. 16:51
11/18 anonim válasza:
Dobj be nekik vörös szúnyoglárvát kajának minden halasnál lehet kapni csak mélyhűtőbe kell tárolni ettől jobb kedve lesz ha nem ez akkor lehet hogy oxigén hiányos, van az akváriumban porlasztó? illetve mekkora az akvárium?
12/18 A kérdező kommentje:
Igen, van benne air pump nevezetű levegőztető. Már gondolkodtam, hogy a száraz kaja helyett veszek neki valami jobbat. Nem túl nagy, de csak 5 hal van benne. 20L
2010. febr. 17. 21:39
13/18 anonim válasza:
CUP....CUP mi ebben a jó omg a halat nem lehet tanítani meg ti is annyit pampogtok hogy mennyek át más topicba mer érvelni nem tudtok hogy miért jó azon kívül hogy ad vmi hangulatot...a kutya okos aranyos tanítható hűséges házat őriz lehet vele játszani stb....
14/18 A kérdező kommentje:
Tudod, marhára szerencsés vagy, hogy a szüleid engedik. Menj oda, és ölelgesd meg aput-anyut, mert vannak olyan szülők, akik a nagy kertes ház ellenére nem engednek kutyát. Ha meg már felnőtt vagy, és megkeresed a kenyered, és van kutyád, akkor szeresd őt nagyon, és ha majd nem a szüleimmel fogok élni, hanem külön, nekem is lesznek kutyáim. Most pedig csak a halaim vannak, így őket kell annyira szeretnem, mint majd a kutyáimat fogom.
És még mielőtt 9 éves kislánykára gondolnál, 17 éves vagyok. És a halaimat nem dísznek tartom.
2010. febr. 18. 20:15
15/18 anonim válasza:
hát csak meg kell győzni őket mer fogadok nálad az volt hogy: -Apa vehetek egy kutyát?
Nem
OK cs
Cs
16/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretek vitatkozni, de nem lehet meggyőzni. Felidegesíti ez a téma, és én nem akarom, hogy apa ideges legyen. A halakat is titokban vettük. Szerencsére nem húzta le őket a wc-n. De ha a kérésével ellentétben vennék egy kutyát, akkor az megbántaná őt, mert azért csak az apám, és ha mond valamit, akkor nekem engedelmeskednem kell. És ikerházban lakunk (unokatesómékkal), és megegyeztünk építkezéskor, hogy se nekik, se nekünk nem lesz kinti állatunk. (ők egyeztek meg, én még akkor totyogós voltam) Tehát ez van, már beletörődtem. Benti állatot anyukám nem enged, mert kissé tisztaságmániás. És ugye a kutya az szőröz...
2010. febr. 18. 21:33
17/18 anonim válasza:
Megértelek. Nemtudom mi a baja a többinek...
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy:)
2010. febr. 19. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!