ÓcsajiHunter kérdése:
Miert tamadja a betta nosteny a himet?
Figyelt kérdés
Szisztok most vettem egy feher betta nostenyt. Beraktam a himhez es a nosteny szettart kopolnyufedokkel megy fele a him pedig elmenekul. Viszont van bent egy kisebb nosteny is. A tamadosat most beraktam egy elvalasztoba es a kis nosteny viszont oda megy hozza. LTudtok segiteni h mi lehet a baj? :/2015. márc. 24. 15:41
1/9 anonim válasza:
A betták már csak ilyenek. Ezért ajánlatos legalább 60-70 literes medence, sok búvóhellyel a hím és nőstény együttes tartásához.
2/9 anonim válasza:
A mi két bettánk 120liter ben Voltak mégis verekedtek. Amikor kiderült hogy a nőstény is hím (O.O) . Csak meg volt rágva Az uszonya
4/9 A kérdező kommentje:
oké pillanat
2015. márc. 24. 17:47
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem tuti hím a viselkedése alapján mert a másik nősténynek meg udvarolna. Kereskedésben kicserélik ha viszek blokkot?
2015. márc. 24. 17:59
7/9 anonim válasza:
Szerintem hím. nem hiszem hogy kicserélik
8/9 A kérdező kommentje:
Most olvastam hogy a kifejlett nőstényeknek van ikrapontjuk és ennek is van. Tehát nőstény csak valamiért agresszív és fiúnak érzi magát vagy nem tom
2015. márc. 24. 18:18
9/9 anonim válasza:
Hát akkor ő hordja a nadrágot XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!