Tudod, hogy márciústól tilos gömb akváriumba halat tartani, bettáknak tükröt odarakni, és tilos nem lefedni az akváriumot? Ez teljesen komoly!
Ha nekem írtad az utsót, tudom h komoly, olvastam a rendeletet. De amiket írtam ténleg úgy gondolom h logikus érvek? a méret lenne a fontosabb, nem az alak és a víz igenis torzít.
Amúgy gömbakváriumot továbbra is lehet majd kapni mindenhol, dekorációs virágváza néven, csak átcimkézik.
Eddig is volt gömbakvárium külön a lakberendezési részlegen az üvegdekor között meg külön az állatos részen ugyanaz a termék.
Gömb akvárium mindig is lesz, mert sokan nem a hal érdekeit nézik.Viszont az 5 lityós dunsztos üveg mennyivel jobb egy bettának? O.o
Bettának, ha valami baja van, nem úgy viselkedik, ahogy elötte, igenis tükröt kell elé tartani, hogy lásd, reagál-e vagy sem.Ha nem,akkor már régen rossz..
Madarakat is tartják kerek ketrecben,6756236 szögletü kalitkában, ami szintén nem tesz jót neki. Akkor hol itt az igazság, de komolyan? Amúgy meg,mindenki azt csinál már otthon amit akar... SAJNOS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!