Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Lehet depis egy hal?

Jucinene kérdése:

Lehet depis egy hal?

Figyelt kérdés

Van négy ramiezim, ebből 3 türkiz a másik meg sima

2 türkiznek most nincs étvágya és csak bujkál, legutóbb ilyen akkor volt amikor véletlen vörös szunyit adtam nekik, de most nem adtam nekik mást csak tubit, meg lemezest

a többi hal mind jól van, csak ők ketten ilyenek

2015. márc. 11. 18:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amelyiknek problémát okoz a vörös szúnyoglárva, az nem biztos h azonnal döglik meg. Van amikor csak 1 hét múlva.
2015. márc. 11. 20:48
 12/15 gyudbal válasza:
Nincs tapasztalatom sügerekkel, csak olvasgattam utánuk. Tudtommal egyik sügérfaj sem bírja a tubifexet, ugyanúgy, mint a vörös szúnyogot sem. Ugyanaz a bajuk tőle: bélgyulladásuk lesz. Talán azért, mert mindkét kaja elég zsíros. Az összes afrikai sügérnél ez tuti így van, a ramireziknél nem tudom. Én minden esetre biztos, hogy nem etetnék sügérrel tubit...
2015. márc. 11. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Vegyél normális fagyasztott kaját nekik: mysis, daphnia, artemia, vörös plankton, fehér szúnyoglárva, cyclops.
2015. márc. 12. 09:50
 14/15 anonim ***** válasza:

darakór tunete is lehet ha egy helyben gubbaszt és nem eszik.

egyébként érdekes megoldást választottál a kép feltoltésére :D

2015. márc. 12. 19:20
 15/15 A kérdező kommentje:

hát ja, ötletem sincs h a netre hogy kell ezért maradt ez:)

De a tubitól nem lehet bajuk, fagyasztottom is van csak attól döglöttek meg az elözőek, mert az eladó nem tájékoztatott hezt nem ehetnek, szóval arról le mondtam,

Nem tudom ismeritek e a Berg díszállat kereskedést, de ott az eladó néni mindent tud a halakról, vannak neki is sügerei, és rengeteg akváriuma, már 20 éve ezzel foglalkozik, és az övéinek semmi baja, de már elmúlt, mindegyik jobban lett

2015. márc. 14. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!