Van egy sziami harcos halam jelenleg gömb aquáriumba 2 kérdésem is lenne?
1 azt szeretném tudni h ha átrakom 20l-es aquáriumba..(mert ugye jelenleg csak valamit addagolnom kell neki a vizbe és más nem igényel de viszont ha rakok mellé halakat és átrakom a 20asba akkor mi kell ahoz h életben maradjanak ???
2 milyen halat lehet mellé rakni??
rákot,olyan tapadós harcsát?
Az a 20 liter legyen inkább 30, pénzben nem nagy a különbség, és azzal eleget teszel az állatvédelmi törvény előírásainak is:) - Nyilván nem a hasukra ütve találták ki, hogy ez a minimális akváriumméret gerinceseknek.
Más hal nemigen való hozzá.
Én azt a 30-asat rendezném be szépen, esetleg különlegesebb csigákat vennék mellé, ami szintén díszítene. (Garnélákkal egyáltalán nincs tapasztalatom.)
Technikai felszereltségként kell: fűtés, szűrő mindenképp + elsősorban a növények miatt világítás (én ekkora akváriumra valamilyen csíptetős világításban gondolkodnék - bár ez végső soron elhagyható, ha elég világos a helyiség, ahova szánod, és megelégedsz az árnyéktűrő fajokkal (Anubias, mohák)
Nekem van egy sziámi harcos halam 64 l-ben.
Van mellette egy csapat ( 5-6 fős) neon hal, pár guppi és egy panda harcsa.
A guppi egy ideig harabdála a sziámit, de már leszokott róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!