Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Most akkor hogyan kell beindít...

Most akkor hogyan kell beindítani egy új akváriumot?

Figyelt kérdés

Még csak tervezek venni egy kb 70 literes akváriumot de elővigyázatosságból mindennek utána olvasok.A baj az hogy lehet hogy már túl sokat olvastam,két könyvből a lényeget meg csomó weboldalon és blogon és az az igazság hogy már összezavarodtam.Néhány helyen ellentmondanak egymásnak.

-Van, aki azt mondja hogy rögtön az aljzattal együtt a növényeket is el kell ültetni és a dekorációt betenni.

-Van aki azt mondja, hogy 1 hét mielőtt jöhetnek a halak, van aki 2-3 hetet mond.

-Van aki azt mondja, hogy az üres akváriumba is kell kis halkaja hogy a biológiai szűrés beinduljon.

Valaki leírná hogy akkor mikor kell ültetni,mikor kell az aljzatot berakni, kell-e halkaja és mikor jöhetnek a halak?

Köszi ha végigolvastad és a válaszokat is előre köszönöm.

2015. febr. 24. 21:08
1 2
 11/11 Pendulum92 ***** válasza:

Elég sokan állítják a 2 hét minimumot, és nemrég és is ennyit mértem. 1 hét után még veszélyes volt a nitrit szintje.

Persze függhet ez több dologtól, ez egy átlagos érték.

2015. febr. 25. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!