Ennyi pénzből lehet venni egy jó akváriumot?
Eddig szettet szerettem volna venni,de ugyanitt elvették a kedvemet mondva, hogy nincsen jó szett.Akkor segítenétek összeállítani egy jó akváriumot úgy hogy van benne:
-szűrő
-melegítő
-tető
-akvárium :)
-és még ami kell
A válaszokat előre is köszönöm
Igen pont akkora a szekrényem.
Mármint 60x30-as
A gyengébb világításhoz is lehet választani passzoló növényt, max lassabban fog nőni. Esetleg fényvisszaverő alu szalag, kicsit megdobja a megvilágítottságot; illetve ha tudsz te vagy ismerős kicsit barkácsolni, 5-6000Ft-ból lehet betenni plusz fénycsövet a gyári tetőbe (és akkor ugye van teteje, ellentétben azzal a rámpás verzióval, persze kinek melyik tetszik jobban).
Még egy lehetőség, bár szerintem egy 40 literes akvárium túl kicsi, de 40 literre a 15W-os fénycső már elég jó fényt ad (pl ferplast szett).
Kaptál egy rakás linket, márkát, ötletet ma, itt és a többi kérdésednél, innentől rajtad áll szerintem.
Ne kapkodd el ezek a cuccok sok évre szólnak.
Csak megjegyzés, én az atman cf 600 és a aquaball 130 közötti 6000ft különbséget nagyon megfontolnám, soknak van cf 600, nincsenek rossz véleménnyel róla, de te tudod.
Ha bizonytalan vagy tedd fel kérdésbe, nekem JBL és tera van külső szűrőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!