Hogyan Kel gondozni egy guppit? Mit kell tudni a tartásáról?
Osztályban szerintem ne tartsatok halat.Szünidőben ki fogja etetni őket,és cserélni a vizüket.Heti vízcserét igényelnek,azt ki fogja elvégezni(jó ez még megoldható).Ilyen tavaszi szünet alkalmával hazaviszitek vagy mi?
Szerintem ne tartsatok osztályban halat.Lehet ezért lepontozol,de én így gondolom.
...ha hosszabb szünidőre (télen, nyáron) bevállalja valaki, hogy hazaviszi/gondozza, akkor...hajrá...
Ha szépet akartok, legalább egy 50+-s aksit szerezzetek be...emellé kell egy fűtő (25-75W-s), szűrő, esetleg légpumpa (utóbbi egy ügyes szűrővel megspórolható.
Ügyeljetek a túletetéssel...nem árt ecélból 3-4 cory vagy cseresznyegarnéla, ami elfogyasztja a lepotyogott kaját. Indításnál vigyázzatok, hogy ne rögtön pakoljatok bele mindent s mindenkit, erre van egy csomó tanács-kupac a neten (pl. járatni kell 1-2-3 hetet az akváriumot élőlények nélkül stbstb.).
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!