Hogyan tudnám gyorsan, fájdalommentesen megölni?
Szegény Black Mollym egy napja szenved. Sajnálom, valami humánus módszer létezik arra, hogy megöljem?
Úgy konkrétan nem szeretnék hozzáérni, rosszul vagyok ettől. :c
Zacskó, fagyasztó, valamelyik jeges lapjára, az úgy 1-2-3..zzzzz
Van a jeges víz, az 1-2...zzzzzzz
Van a tűz, vagyis kályhába, az 1. ..zzzzzzzz
Persze előbb nem árt kideríteni az okot, hogy miért is szenved, ahhoz az akvárium paraméterei kellenek, méret, szűrés, stb
Ilyenek: [link]
Ha szülés közben csipkedték akkor az nyilván nem betegség, nem köthető vízparaméter problémához.
Te látod milyen stádiumba van, milyenek a sérülések, menyire menthetetlen, a sérüléseket általában tovább csipkedik a halak és el szokott fertőződni.
Ez rád van bízva, ha nagyon ramatyul van én nem kínoznám.
Külön tenni csak megfelelő biológiai szűrés, és antibiotikumos kezelés után van értelme, ehhez viszont jó felszerelt állatpatika kell, plusz a pult mögött nem hátrány ha állatorvos van, ez a kombináció viszont ritka, szerencsémre nálunk van ilyen, persze komolyabb sérüléseknél ilyenkor is kicsi az esély.
Nekem volt egy daganatos nőstény gurámim, lámpa kapcsoláskor láttam, hogy dülöngél össze vissza, a többi hal meg csipkedi, kivettem és be a fagyasztó ládába, -30 c.f, lecsuktam, 1-2 mp kinyitottam már egy merev kifli volt szegény.
Ilyen helyzetben nincs idő másra, a kályha nem égett mert nyár volt, vizet hűteni nem volt időm mert kellett menni dolgozni, átlag mindenki munkába menet előtt etet.
Persze jobb amit Platypus irt, a jeges víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!