Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Bejáratási idő alatt etetés?

Bejáratási idő alatt etetés?

Figyelt kérdés
Múlthét hétfőn idítottam az akváriumot, és minden nap dobtam be szárított szúnyoglárvát. Azóta szinte mind ott lebeg a víz tetején. A 30 %-os vízcsere után volt amit kiszedtem, de azóta megint itt gyűlik. Le kell szednem, vagy jó tesz a baktériumoknak hogy ott poshad el a víz tetején? Szombaton jön bele növény, következő szombaton pedig a halak.
2015. febr. 10. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A szárított szúnyoglárva kb semmire se jó. Kitint tartalmaz. Erre a célra végül is megfelel, de a halaknak nem adnék. Egy botiámat anyám kinyírta már vele, ki is dobtam a kukába.
2015. febr. 10. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy nem sok mindenre jó, kifejezetten erre a 3 hétre vettem, ha meg meglesznek a halak max kiegészítésnek. Vegyem ki az úszó maradékokat vagy hagyjam ott elfoszlani? Már a víz sem olyan tiszta mint 3 napja, zavarosnak tűnik. Lehet emiatt hogy odaposhad?
2015. febr. 10. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, hogy egy fedeles dunctos üvegbe teszed a napi szennyezést, majd vízzel jól összerázod és úgy öntöd bele, így már le süllyed az aljára.
2015. febr. 10. 18:12
 4/4 A kérdező kommentje:
milyen igaz, eszembe sem jutott volna, köszönöm :D
2015. febr. 10. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!