Mi a véleményetek erről a háttérről?
Figyelt kérdés
esetleg tudtok szebbet ami ilyen vékony ? :) nekem amúgy tetszik , világos aljzathoz megy szerintetek? vagy jobb lenne sötétebb?
2015. jan. 30. 13:29
1/3 anonim válasza:
Szerintem ennek a szépsége és az aljzat színe is a szoba színeitől függ, ahol ez lesz. Na meg a többi bútortól.
Egyébként nem csúnya eléképzelve néhány növényt nagyon is tetszetős:)
2/3 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni milyen lenne összerakva. Hát lehet hogy jó.
Általában nekem az a bajom az összes háttérrel, hogy szerintem egyik sem hasonlít egy igazi sziklafalhoz.
Pl itt egy sziklafal:
Az akvadekoros hátterek hasonlítanak rá legjobban, de ezek meg túl drágák, túl nagyok és túl vastagok: [link]
Egy időben szerettem volna ilyet, de lemondtam róla.
3/3 anonim válasza:
Szerintem atomgagyi! Amit a második válaszoló linkelt, azok még nekem is tetszenek, annak ellenére, hogy nekem úgy általánosságban nem tetszenek a hátterezett akváriumok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!