Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » MI erről a véleményetek?

MI erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

megéri az árát, jó akvárium?

2015. jan. 12. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ránézésre olyan, mint ami nekem is van - 3 éve árulták (én ajándékba kaptam akkor, de "túl nagynak" tűnt, és szaporulat miatt most egy hónapja használom). Német gyártmány, a fűtőszál jónak tűnik, a világítás szabvány, kevéssé fényigényes növényekhez elmegy, a fedél nyílásai viszont nagyon praktikusak. Én szeretem. De tekintve, hogy nincs hozzá szűrő (még egy akármilyen se), és tudva, hogy az ára újonnan 11 ezer volt, egy kicsit drágállom...

Nekem az a legnagyobb bajom ezekkel a kész akváriumokkal, hogy nem tartom ideálisnak a méretét. (Még egy szabvány 72-es is rövid általában a pontylazacoknak, mert sokszor az is csak 60 cm hosszú:( ) Most csináltattam egyedi méretű akváriumüveget, és egyáltalán nem volt drágább, mintha készet vettem volna. (Én mindig arra törekszem, hogy a lehető leghosszabb legyen az akvárium, így a halaknak van elég hosszú terük úszni, nekem meg minél nagyobb fontfelület áll a rendelkezésemre "mozizni") Szóval ha úgyis egyenként veszed meg a kellékeket, akkor fontold meg ezt a lehetőséget is.

2015. jan. 14. 09:49
 12/16 A kérdező kommentje:

köszi szépen. :)

van hozzá szűrő :)

benne van a leírásban

2015. jan. 14. 13:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nem látom a szűrőt a leírásban, csak ezeket: alapkeret, vízmelegítő, hőmérő, halháló - de ha adnak hozzá, az persze csak jó:)
2015. jan. 14. 21:57
 14/16 A kérdező kommentje:

Világítás: Eheim fekete tetővel és etetőnyílással, 1db 15W T8 akváriumi fénycsővel.

Eheim Pick-Up 2008-as típusú szűrő szivacsos, könnyen tisztítható, jól levegőztető PROFI belsőszűrővel.

Jäger 50W automata vízmelegítővel, akváriumi hőmérővel.

:)

2015. jan. 14. 22:21
 15/16 anonim ***** válasza:
9, 11, 13-as vagyok: nem arra válaszoltam, hanem arra az időközben belinkeltél.
2015. jan. 15. 10:25
 16/16 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van, elnézést...

nem emlékeztem rá :)

2015. jan. 15. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!