Megtudná nekem mondani hogy mi lehet ez? Most fedeztem fel az akvárium falán.
Figyelt kérdés
Szóval ilyen fehér nagyon aprócska élőlények vannak az akvárium falán és így kúsznak az üvegen vagyis egyáltalán nem úsznak :S az akváriumomban van 2 guppi lány meg 2 neonhal meg 1 db almacsiga.Valaki írja meg h mik lehetnek!2010. febr. 6. 12:20
11/20 Doruss válasza:
Lehetnek ilyen kis egysejtű élőlények is vagy valami ilyesmik amik vízben élnek és mászkálnak...
13/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom :S sztem kis csigák vagyis remélem :D mert iszonyat sok van belőlük és ilyen fehér átlátszó valamik :).
Jaj bocsi elírtam hidrát akartam írni :D
2010. febr. 7. 11:48
14/20 anonim válasza:
12:59 es vok,hát nemtom hogy kerül bele,de nekem is volt:D
15/20 Doruss válasza:
Hát valószínű hogy az. Nekem is volt egy darab ilyenem ráadásul úgy hogy több mint fél évvel azelőtt pusztolt el az utcsó csigám. Fel is ismertem hogy csiga, már a háza is látszott, de végül egyszer csak elpusztult... nem tom miért.
Bocsi az "off"-ért!
A témára visszatérve valószínű h kiscsigák.
16/20 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :D Már csak azt nem tudom h mit csináljak velük mert iszonyat sok van és nem akarom őket bántani :S
2010. febr. 8. 14:47
17/20 anonim válasza:
fúúúú kikéne írtani vagy áthelyezni.. mi nekünk is anno a növényről jött EGY csiga. 2 hétre rá vagy 50... forró vízzel mindent átmostunk, hogy pusztuljanak már ki... de csak azért se akartak =// nagyon idegesítőek.. már a 150.után elegem volt. :@
18/20 anonim válasza:
Tegnap tanultunk róla h a hidrák is tudnak mozogni:D (a 12:59 es vok)
csak bukfencezve,nem úgy mint a csigák.
19/20 A kérdező kommentje:
Most meg eltűnt az összes kis csigám:S
2010. febr. 20. 10:34
20/20 anonim válasza:
Hát szerintem azok kis csigák mert azt az akvárium felső részére rakja le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!