Ezek milyen növények?
Figyelt kérdés
Alul forrásmoha gondolom, de a többi mi lehet? Főleg a kereklevelű érdekel.
És a mohát hogy rakták így le?
2015. jan. 6. 20:36
2/9 anonim válasza:
Ezek nagyon jó növények,tetszenek :)
3/9 anonim válasza:
A kerek levelu az anubias,a mohát szerintem rá varrták fáslira,és lerakták,az meg így bedúsult,vagy szerintem lehet,hogy ezzel: https://www.youtube.com/watch?v=VBFf6ugOPr8 a módszerrel fuvesítettek.
A többi növény nevét nem tudom.
4/9 A kérdező kommentje:
de milyen anubias, mert ez egy 37 literes akvárium ahhoz képest meg pici az a növény...
2015. jan. 6. 21:03
5/9 anonim válasza:
Nekem is van ilyenem,de csak 2. :)
A diszhal.info-n találtam.Szerintem ez az: [link]
Anubias barteri var. nana
6/9 A kérdező kommentje:
nekem is van nana-m de a képen nem annak tűnik...
2015. jan. 6. 22:35
7/9 A kérdező kommentje:
ááá azóta rájöttem, nem sima nana hanem 'petite', a még kisebb variáció :)
A többi növényt még várom :)
2015. jan. 6. 22:40
8/9 anonim válasza:
A hosszú levelű nem lehet ez? [link]
9/9 Platypus válasza:
Alul nem forrásmoha van. Valamelyik Vesicularia faj, talán a "spiky" művésznevű, nem a legszebb formájában. A fa tövében Microsorum 'trident' van. A fa tetején lángmoha, mögötte Anubias 'petite', de ezt már magadtól is kitaláltad. A bal sarokban valami nyeszlett Vallisneria vagy Sagittaria van. Alatta talán nagyon fiatal Hygrophyla difformis, de nem elég részletes a kép, hogy biztosra mondjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!