Az egyik halam a másiknak teljesen koccsig leharapdálta az uszonyit, a beteget elkülönitettem, mit tegyek? Lent folytatom
Figyelt kérdés
teljesen leharapdálta az egyik halam a másiknak a mell és farokuszonyait, igy nem tud mozogni csak le van sülyedve az akvárium aljára, most különtettem és abban reménykedem hogy kinő újra az összes uszon annyig pedig remélem kibírja, egyáltalán visszanő a farok és mellúszó? mit ajálotok, nem szeretném ha elpusztulna, vagy vágjam földhöz h ne szenvedjen?2015. jan. 5. 15:00
11/14 anonim válasza:
Ekkora akvárium max 6 hím guppinak VAGY 1 hím sziámi harcoshalnak elég világítással és növényekkel.
12/14 A kérdező kommentje:
élő növényeket nem teszek bele
2015. jan. 5. 17:38
13/14 A kérdező kommentje:
elpusztult volna, mert teljesen felborult az oldalára és már ha hozzáértem sem reagált, szóval véget vetettem a szenvedésének. RIP :(
2015. jan. 6. 20:17
14/14 anonim válasza:
Pedig az élő növények hasznosak,mert segítenek a biológiai szűrésben,és jobban is mutatnak,mint a műnövények(persze csak ha egészségesek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!