Mi a véleményetek az akváriumomról?
Életem első akváriumáról van szó, próbáltam sokat olvasni a témában itt és egyéb fórumokon. Rengeteget kérdeztem itt is, hasznos válaszokat kaptam. Szeretném megköszönni a sok segítséget mindenkinek, névteleneknek és névvel válaszolóknak is!
A halak nem látszanak a képen, mert az időzítő már lekapcsolta a világítást, mire hazaértem melóból és utólag kapcsoltam vissza a fénykép kedvéért, ők pedig a talaj felett már próbáltak aludni.
Az akvárium:
méret: 112 liter
világítás: 3x18 watt (2db osram lumilux, 1db sylvania grolux). Alumínium szalaggal fényterelőzés.
fűtés: 100 w
talaj: AN pro soil
szűrés: Tetratec ex 1200 plus (3 liter siporax, gyári szivacsok, perlon)
tápozás: 1. easy life profito (az ajánlott adagot adom tapasztalat híján),2. 2 db jbl tápgolyó két bokros növény alatt
növények:
- 4 db anubias barteri var. nana
- 2 db indiai vízicsillag
- 1 db wendt-vízikehely
- 1 db cryptocoryne crispatula var. balansae
- 4 db gömbalga
állatok:
- 3 db zebracsiga
- 8 db panda páncélosharcsa
- 9 db vörös fantomlazac (8-at vettem, 9-et kaptam :) )
Ez a kijelentés: "Életem első akváriumáról van szó" és a kép ami a link alatt van nem igazán passzol össze:)
Szép lett, érdemes volt annyit olvasni, gratulálok hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!