Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit gondoltok az akváriumomról?

Csejani kérdése:

Mit gondoltok az akváriumomról?

Figyelt kérdés
Tippeket mit hogyan kellene esetleg véleményeket szívesen fogadok. :)
2014. jan. 22. 20:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Kép?
2014. jan. 22. 20:34
 2/18 A kérdező kommentje:

Hopp :D

[link]

[link]

2014. jan. 22. 20:40
 3/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, igényes és ízléses akváriumod van!
2014. jan. 22. 20:48
 4/18 anonim ***** válasza:
De szép! Nekem nagyon tetszik.
2014. jan. 22. 20:50
 5/18 Pendulum92 ***** válasza:
51%

Kellemes összhatás, tényleg ízléses.

Két apró dolog jutott az eszembe, amivel fokozhatod a hatást:

1. azt a fát kicsit told jobbra, az aranymetszési pontba, így nincs igazi fókuszpont, a fát nézném, de túlságosan kint van, javítana sokat az összhatáson.

2.Az előtér egy kicsit üresnek hat, fénymennyiségtől függően befuttatnám növényekkel: HM, HC, jávai moha. Kis levelűvel, az a lényeg.

2014. jan. 22. 21:12
 6/18 Pendulum92 ***** válasza:
51%
Ja, és a háttér szerintem ne kék legyen, az akváriumok 90%-ánál inkább giccsesen hat, egy fehér sokkal jobban nézne ki ;)
2014. jan. 22. 21:14
 7/18 anonim ***** válasza:

Szép, tiszta, rendezett, halbarát társas akvárium. Hirtelen ha ránézek ez ami eszembe jut.

A páncélos harcsáidnak irigylésre méltó az a turkáló rész elöl:)

2014. jan. 22. 21:47
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm örülök ,hogy másoknak is tetszik amit "alkottam". Ezek szerint jó úton haladok. :)
2014. jan. 22. 21:54
 9/18 A kérdező kommentje:
Pendulom! Én is gondoltam már rá, hogy a fát kicsit bentebb teszem így ez meg is lesz szerintem. A fényem sajnos nem sok 0,4 W/l de a nagy álmom egy gyönyörű szép gyep aminek a technikai feltételeit tervezem éppen ami nem más mint még egy armatúra + nagynyomású co2. A következő lépcsőfok az lesz csak hát a pénz nagy úr sajnos... :(
2014. jan. 22. 21:57
 10/18 A kérdező kommentje:
Joci! Ameddig nem tudok szép zöld gyepet alkotni az akváriumban az meg is lesz nekik. Mivel ez egyenlőre inkább halas akvárium mint növényes a halaktól nem akarom elvenni az úszóteret nagyon. Meg mivel van egy angolnám is amit a sasszemek kiszúrhatnak :D ő is szereti az úszóteret. :)
2014. jan. 22. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!