Mit gondoltok az akváriumomról? (kép lent)
Vegyél egy 50 literes akváriumot, egy belső szűrőt(az aquel mini az egy olcsó megoldás), egy automata fűtőt, mert a guppi trópusi hal, és növénynek Anubiast, ez már egy asztali lámpa fényénél is elvan.
És nem én vagyok az "okos", hanem te nem vetted a fáradságot, hogy utána nézz egy állat alapvető igényeinek, mielőtt megvásároltad volna. Ha nem változtatsz a jelenlegi helyzeten, akkor egy héten belül lesz egy marék döglött halad. Amit jelenleg művelsz, az a törvény betűje szerint állatkínzás. Olvasd el itt az e-könyveket, aztán gondolkozz el, mit is csináltál rosszul: [link]
Úristen...
Az akváriumodra nézve ugyan azt látom, mint egy megvert, megnyúzott kutyára nézve. Ez ugyan olyan állatkínzás, csak kevesebb vérrel jár, de ugyan olyan szenvedéssel.
Ráadásul szobanövényt a víz alá? Szerinted miért nem ott mő a fikusz? Talán mert szárazföldi.
Hogy mit tegyél? Hétfőn reggel vidd vissza a halakat a boltba, ahol vetted őket, és könyörögj, hogy vegyék vissza, mert nem tudsz gondoskodni róluk.
Aztán ha komolyan érdekel az akvarisztika, olvass ki egy könyvet, gyűjtsd össze a pénzed és vegyél egy 50 literes akváriumot, világítással, szűrővel.
És szégyelld magad, amiért úgy játszol az ő életükkel. hogy semmilyen igényüket nem veszed figyelembe.
rájöttem milyen .... voltam
unokatesóméktól kaptam mindent (a növényeket nem)
veszek egy 54 litereset és egy Eheim 2006-os szűrőt és csak a 4 hím guppit tartom majd benne meg almacsigákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!