Milyen halat válasszak? Mondanátok ötleteket?
[link] ez pl egy 54literes akvárium.Megmondom az igazat,a pont ilyet szeretnél,az eleén nem fog összejönni.Ez sok évtapasztalat "tanulás" eredménye hogy így néz ki a szerencsésnek mint ahogy.
A méretei egy ekkora akváriumnak: 60 széles 30 mély és 30 magas(cm) lemérheted hogy hol fér el.És amire teszed ugy 60-70kgt kell elbírjon.Én a helyedben csak is ilyennel kezdenék.És amilyet ennyiét adnak bőven jó,idővel,ha tényleg akvarizálsz ugy is vesze egy nagyobbat.Én mikor kisebb voltam és enm tudtam semmit tervezgettem egy 10literes akváriumot 2,3 aranyhallal, karácsonyra kaptam egy 54literes akváriumot 10 szép kis halacskával(nem aranyhallal,mindenkit megnyugtatok) eltelt 2 év,mostmár egy 112literes aksim van de néha ezt is szivesen látnám nagyobbnak...Amugy Azóta rájöttem hogy jó hogy igy történt,és az aranyhalak is megúszták,hosz rövid életük lett volna,mivel min 100liter kell nekik...Ha a szettet veszed a helyedben 6 vörösneont vennék,6 ékfoltos razbórát 3-4 páncélosharcsát, és így már szuper lesz minden,és ha teheted csak is élőnövényt használj.Dekorációnak kő,gyökerek bujkálók a legszebbek,de ha te a giccsesebbet szereted akkor vehetsz várat,hajóronycsot stb-t,de sokkal szebb egy természetes akvárium szerintem. Sztem a legszebb a fekete talaj.Arra figyelj hogy amit eteyzel az akváriumba ne legyen mésztartalmu.Változatosan etess,és mindig használj vízkezelőt!
ezek is 54literesek,csak azért küldtem hogy látsd hogy azért nem egy hatalmas nagy akvárium ez,a föntin még elég nagynak tűnik a lentin viszont láthatod h nem olyan nagy.De biztos van otthon mérőszalag,simán meg tudod nézni mekkora lenne. ha van kérdésed nyugodtan írhatsz privát mailt is és akkor segitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!