Azt írják 100 liter alatti növényes aksihoz elég. Ez igaz?
Erről az armatúráról van szó:
akvárium mérete:
80centi hosszú
40centi mély
45 centi magas
szerintetek ? 144literes növényeshez elég lesz?
valamint kérdésem még hogy melyik fénycsöveket kell cserélni és milyenre valamint azokat hol tudom beszerezni?
Honnan tudtad, hogy én vagyok? :)
Amúgy nem igazán van ilyen armatúra. A 39 wattosakhoz 90-100 cm-es akvárium lenne ideális. Elég nagy a szakadék, ez a 80 centi nem egy praktikus méret.
Szerintem jó lesz ez a quad, amit kinéztél. A melegedéstől egyébként nem szokott elrepedni az üveg.
Nem árulnak mindegyikben, de tudnak rendelni.
T5-ös 24 wattos HO (high output) napfényes 6000-6500 Kelvines.
Ha nagynyomású co2 is lesz akkor oké, nem akarlak lebeszélni erről a fórumról de jobban járnál az akvakertésszel
Ihletet meg itt gyűjthetsz: [link]
A képek alatti szövegre ha ráklikkeksz akkor bejön az adatlap, látod milyen a technika és a növények neve is ott van.
Ha gondolod szívesen begépelek neked egy kelléklistát, utána könnyebb dolgod lesz, googlizni kell csak a szavakat.
A 4x39 watt armatúra 90cm hosszú az a baj, a 4x24 watt füvesítéshez szerintem kevés, rövidek a csövek is hozzá.
Off: "Honnan tudtad, hogy én vagyok? :) "
Szerintem 90% pontossággal megmondom ki kicsoda, kerekes ferencc, hable, te, mate85, Maros Szilvia,stb téged a leg könnyebb kitalálni 1 sor elég hozzá, valakihez 2 sor kell.
"80 centisemhez megrendelem ezt mert ennél nem tálok jobbat, nem igaz?"
Ezt te tudod, a világítás rész mindig macerás.
Megírom a listát, a szavakra keress rá, és nézz utána a kertészen, vagy a neten, kicsi dolgom van utána összeírom.
"nézegetem közbe a képeket és az akváriumok adatait elég komoly fénycsövek és mind közel 100ezer forint"
Nem olcsó az akvakertészet sajnos, nekem a 112 literes árán kijött volna 4 jól felszerelt társas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!