össze verekedett a két Betta hímem az egyiknek semmi baja de a koronás eléggé kikapott, de tud úszni meg feltud jönni levegőért akkor lehet baja?
Figyelt kérdés
Igazándiból egy nagy aksiba vannak és a válaszfal ami eddig olyan jól működött (ideiglenes megoldás amíg nem tudtam elmenni a véglegesért), most eldőlt kicsit és lett egy kis rés ahol persze át is mentek egymáshoz, ez alvás közbe volt, szép verekedés is lett belőle, de max fél vaqy 1 órát voltak úgy de a kornásom meg lett tépve sajnos... a szívem szakad meg.. mi a teendő ilyenkor? feltud jönni levegőért de most nem annyira aktív csak van... mennyi idő alatt gyógyúl majd meg? Most már nem fog elpusztúlni így ha a verekedés után életben maradt?2014. dec. 4. 11:30
1/7 anonim válasza:
Ha nem döglött meg eddig akkor már elvileg nem kellene neki. Etesd jobb minőségű tápokkal, fagyasztott kajával, attól jobban gyógyul.
2/7 A kérdező kommentje:
elégé aggódok megetettem a sérült halat és evett szépen, igazándiból talán megmarad, szárított vörös szúnyoglárvával etetem az jó? Mennyi idő a gyógyulási idő? Eléggé aggódok érte..
2014. dec. 4. 12:15
3/7 anonim válasza:
Talán még 1 kis sóval tudod gyorsítani a gyógyulást. 10 literenként fél/ egy kavéskanál só. Ha eszik akkor talán már nem lesz gond.
4/7 A kérdező kommentje:
megtükröztem gyorsan és gyönyörűen felvette a támadó pózt, amit eddig nem is igen akart, "lehet, hogy jót is tett neki " ilyen szempontból, hát megteszek mindent, napi kétszer etetem majd, szárított tubiflexel illetve vörös szúnyoggal, remélem, hogy rendbe jön hamar mert egyébknét pedig valami mese szép hal! Valakinek van még valami ötlete?
2014. dec. 4. 12:40
5/7 Pendulum92 válasza:
Valahogyan rögzítsd azt a falat, hogy ne fordulhasson többet ilyen elő.
6/7 A kérdező kommentje:
rögzítettem nagyon keményen most már, nem lesz baj, csak ahogy rá tettem a tetőt, magasabb a fal egy minivel és nyomta és a kavicsok amik támasztották megcsúsztak, bár eddig jó volt szóval áhh.... keresek jobb megoldást ilyen nem lehet többet... De mennyi idő kb ameddig rendbe jön teljesen?
2014. dec. 4. 14:29
7/7 Platypus válasza:
Először is vegyél rendes tápot. Ezek a szárított cuccok messze nem ideális tápértékűek. Valamelyik jobb márka(sera, tetra, jbl) gyári tápja némi fagyasztottal kiegészítve sokkal jobb lenne neki. A vízbe érdemes lenne rakni egy kis xantakridint, hogy ne fertőződjenek el a sebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!