Murinus kérdése:
100 akváriumba milyen szűrés kell? Illetve ezek közül melyiket válasszam? Eheim pick up 2012 Jbl cristalprofi i100
Figyelt kérdés
Szürő2014. dec. 2. 20:57
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
De jo vagy
Még ki is kerested nekem
Nagyon szépen köszönöm
Viszont eleg a kulso
Nem belso + kulso??
2014. dec. 2. 21:44
3/5 anonim válasza:
Attól függ milyen élőlényt akarsz tartani. Egy bettának elég 2-3 szoros vízforgatás is, egy algázónak ami hegyi patakokba él a 20-30szoros se sok :) A növényes akváriumnak illik 8-10 körül lenni. Mi lesz az akváriumba?
4/5 A kérdező kommentje:
Tervezett halak:
10 molly
4 pancelos harcsa
2 anci
2014. dec. 3. 12:26
5/5 anonim válasza:
Akkor neked az 5-6 szoros forgatás sztem elég lehet. 700-800l/h-s külső szűrő sztem már elbírja egyedül is, de ezt majd úgy is látod közbe, ha nagyon lecsökken az áramlás, elkezd gyűlni a mulm, akkor legfeljebb kiegészíted egy kisebb belsővel.
pl; aquael fan 1 vagy fan 2-vel.
Vagy veszel hozzá egy kisebb powerheadet szivacs nélkül és akkor az elég kajálás után bekapcsolni 1-2 órára, összegyűjti a segítségével a külső szűrő a mulmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!