Biológia szűrés?
Üdv!
Karácsonyra megleptem a halaimat egy EHEIM classic 250-nel, mert szerettem volna egy külső szűrőt. Összerakásnál feltűnt, hogy csak szivacs van benne, de abból több réteg. Na, most az lenne a kérdésem, hogy milyen szűrőanyagot kell belevennem, és hogy tegyem bele, milyen sorrendbe? Elég azt, amit a borítón van (EHEIM MechPro, meg EHEIM Substrat) azok is biológiai szűrőanyagok?
Én tejes egészében biológiai töltetet raknék, még ülepítésnek is, alulra fél liter siporax rá szivacs, rá siporax keverhetsz bele Eheim Substratot, tetejére finomabb szivacs, a peron vattát és a MechProt hagyd ki.
1 vagy 2 liter siporaxot vegyél, a siporaxot csak elég akvárium vízbe meglötykölni, nem kell cserélni, lényegesen jobb ülepítő mint a kerámia, vagy a műanyag, nálad lényeg az alacsony szűrőanyag kapacitás így ülepítőnek is siporaxot tegyél, kerettől függően 1, de jobb a 2 liter kimért siporax.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!