Szoktátok fotózni az akvárium lakóit?
# 1 válaszoló majd fotózol te is többet, akváriumot sokat fotóztam, a halak közelebbről mostanában kezdett érdekelni.
Ja, beletrafáltál, váltottunk ma pár üzenetet:)
# 2 akkor nem vagyok egyedül ezzel.
(Nem egy Pentax k-r géppel fotózol?)
Nincs hozzá felszerelésem :'( Kölcsön kapott, kiszuperált műtárgyfotós objektívvel (hatalmas mélységélesség + besűrűsödött kenőzsír "nemcsináltatommegmertdrága") meg nem nagy élmény. Szóval csak akkor szoktam, amikor sikerül normális objektívet szereznem az illetékestől, de akkor nagyon lelkesen :D
A két bronz cory-s képed nagyon tetszik!! (És tényleg felismerhető vagy a halaidról.)
Most vettem egy sony hv-300-as kompakt gépet, lassan kezdem kiismerni, tetszik a dslr típusú váz, kezdek beleszeretni ebbe a formába és a vele való fényképezésbe.
Eddig csak pici kompakt gépem volt azzal nem olyan nagy élmény a fotózás.
Ha megmarad a hév akkor valószínű egy komolyabb dslr gép lesz 2 objektívvel, 3-4 évente érdeklődési kört váltok és megpróbálom teljesen kockára kielemezni a témakört.
Volt-van, hifi, pc, mezőgazdaság, asztalosodás, akvarisztika, most talán a fotózás jön, ebbe látok még perspektívát, profitot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!