Királylazac - vélemények, tapasztalatok?
Sziasztok!
Azt hiszem, kb. az összes netes találatot átböngésztem:) Viszont az ismeretségi körömben még soha senkinek sem volt dolga vele... Minden tapasztalat érdekel, különösen, ami a hőmérsékletet (mindenképp szükség lenne valamennyi fűtésre), a fényviszonyokat (Tényleg annyira "sötétségkedvelő"? Mennyire "bírja" a fényt?) és a helyigényt (ti mennyit tartotok mekkora akváriumban?) illeti! + Tényleg ne tartsak a szaporulattól? - úgy hallom, elég nehezen szaporítható.
Előre is köszönöm!
Kösz a választ.
Nem akarom "túlmisztifikálni". Eddig csak guppikat tartottam, és nem is gondoltam, hogy más is kellene nekem. A guppi pedig egyáltalán nem "kényes", pl. a hőmérsékletre, úgyhogy már elég rég nem használok fűtést. (De ebben az esetben nyilván kéne, ha komolyan "kell" nekik a 24C.) A fényigény meg azért érdekel, mert ha belevágok, akkor egy térelválasztó alsó polcára készíttetnék méretre egy akváriumot (úgy 80*30*30-asra lenne hely), és bár nem kifejezetten sötét hely, de ott kiélhetnék az "árnyékkedvelésüket":)) A növények fajtája nem nagyon érdekel - értem ezalatt, hogy nekem lényegében mindegy, csak érezzék jól magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!