Akvárium ráfekvése a bútorra? Alátámasztás? Mi segíthet? Valami ötlet, tipp esetleg?
Vettem egy új 250 literes akváriumot amit a neki készített (bútorlapból) állványra tettem. Az akváriumot feltöltöttem vízzel (két hete). Észrevettem, hogy az alátett hungarocelre nem fekszik fel teljesen, hanem középen a levegőben áll 0,5mm. Ha belenézek a vízbe akkor az akvárium hátsó alját torzítva látom mintha hajolna.
A szekrény E alakban támaszt alá, tömör hátlappal és két szélső, egy középső lappal. Aggódok, hogy széttörik idővel. Méregettem és nem látom az okát miért nem támaszt alá. Talán az akváriumba van a hiba? Egyelőre csak mangrove fát áztatok benne.
öntsd ki az asztallap tetejét padloponttal :)
nem az a lényeg hogy legyen alatta valami hanem az hogy viselje a terhet! Ez statikailag két külön dolog és az üveg sajnos nagyon kényes az ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!