Hogy tudnék otthoni agility pályát készíteni?
Lesz egy border collie kutyusom és szeretnék neki otthoni agility pályát csinálni.
Tippek,ötletek?
Ne haragudj, de ha komolyan érdekel az agility akkor nem csinálsz otthon semmit, hanem egy igazi edzőhöz fordulsz, és szépen, lépésről-lépésre, következetesen rakod össze a kuyát, és az ő fejében az agilityt.
Igazából már ott nem okés nekem ez az egész, hogy nem való border első kutyának... Másfelől az anyagiak: ha vkinek border kell, akkor ne spóroljon azon, hogy kihozza a kutyából azt, amit ki lehet.
Tudom, hogy le leszek ezért pontozva, de annyi elcseszett bordert ismerek, hogy ez a véleményem, nekem, aki hetente legalább kétszer agility edzésen vagyok.
Nem első kutyus lesz.
Keverék és a menhelyről fogom hozni.Bár vinni fogom sportolni természetesen de inkább frizbizni szeretnék verseny szerűen mint agilityzni, ettől függetlenül nem értem miért ne csinálhatnék neki otthoni agility pályát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!