Van fél éve egy Tetratex ex 1200 plus külső szűrőm de nem értek hozzá. Hogyan kell üzembe helyezni?
Ilyen helyzetekre gyártottam két videót, nem ex 1200 (JBL párti vagyok) de hasznodra lehet: https://www.youtube.com/watch?v=vRKdvdoo7Jo
https://www.youtube.com/watch?v=GayzhL8i6Fg
Töltet tekintetében,
Alulról fölfelé:
1 rekesz, kerámia, rá 1 réteg szivacs.
2. rekesz, 2 db szivacs
3-4 rekeszbe mehet a siporax, főlé lehet tenni vagy a megmaradt 1 réteg szivacsot vagy a perlon wattát.
Nagy halaknál lehet szivacs legfölülre befejezésnek, erősebb világításnál, apró halaknál lehet a perlon watta legfölül.
A kencézés rajta van a videókon.
Elsőnek megszívod a nyomó ágat, vagy lenyomod a légtelenítőt.
Benne van a videókban a krém használata.
Én 3 alternatívát tudok.
Gyógyszertárból vazelin krém, viszel tégelyt vagy üveget, 600 ft kb kilója.
Szilikon zsír, 100ml átlag 800 ft, autósboltokban kapsz.
Gyári krém, az a szilikonzsír és a vazelinkrém keveréke, jó drága, passz, hogy menyi, talán 5ml 1000ft de öszintén nem tudom.
Én gyógyszertári vazelinkrémet használok, nem csak külső szűrőhöz hanem a ház körül is, bicikli ülés, autó, bőr ülő, locsolás csatlakozói stb stb
2 db videó van, egy a szűrőről, egy a csövekről.
Amit be kell kenni:
A szűrőnél:
-fej tömítés
-kiemelő fülek belseje
A tömlőnél:
-tömlőadapter tömítései
-tömlőadapter záró mechanika
-a szívó ág tömítései, idomok, teleszkóp
-nyomó ág tömítései, a 90 fokos kölyök, esőztető
De ez mind rajta van a videókon, 2 darab van.
Soknál van szűrőtakarítás után algásodási vagy halpusztulási probléma, ha végig nézed, nem pörgetsz bele akkor rendben lesz minden, minden benne van amit eddig kérdeztél.
Vedd magad elé a szűrőt és úgy nézd végig, belepörgetés nélkül mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!