Mi lehet a baja a guppimnak?
ma reggel még semmi baja nem volt, de amikor hazajöttem 13:30 körül már csak a növényen feküdt kapkodta a levegőt.
megpróbáltam megmozgatni a növényt, mert azt hittem beragadt , de ekkor elkezdett úszni...vagyis csak próbált. Egyáltalán nem tud úszni, csak felfelé áll és kapálódzik.
és olyan mintha a kopoltyúja vörös lenne...
Annyi ilyen kérdés van... Mi baja a guppimnak? Mi baja bettámnak? Mi baja az almacsigámnak? Mi baja a levéltetűnek a fuchsián...
Semmi. Ennyi van neki megírva. Szegény légytől sem kérdezzük meg, hogy mi baja, amikor lecsapjuk... nem? De ha megkérdeznénk sem válaszolna :D
Azért egy kutyán, macskán, degun stb. lehet segíteni, de egy guppin nem hiszem...
Ne haragudj, de nap mint nap olvasok ilyen kérdést itt.
Egy halon is lehet segíteni.Szerinted a halgyógyszer ételszínezék,egy kis só,és víz?Minek válaszolsz,ha nem tudsz semmit sem a halakról?
Mérgezés
Tünet:
Gyors légzés, vörös kopoltyú, ugrálás, pipálás.
Kezelés:
Gyors vízcsere. Az ok lehet a felhalmozódott nitrit, klór, ammónia, nehézfémek, esetleg más veszélyes anyagok. Sürgősen szüntessük meg az okot.
Vagy esetleg:
igazad van, nem értek hozzá, de nem is tartok halat feleslegesen, hogy elpusztuljanak... olyan körülményeket úgysem tudtok nekik biztosítani, mint amilyet a természet.
az lenne a jó, ha az állatok tartanának minket fogva, akkor értenéd...
a helyesírásod nagyon jó,... gondolom, ha megfelelő lenne a környezet, akkor a halak sem pusztulnának el az akváriumban... ugye?
Nekem kutyám van, tudod, az első háziasított faj. 10 000 éve az ember társa, így gondolom nem kell magyaráznom, miért pont kutyám van. . .
Akkor az szívás.Itt buktad be.
Olvasd el az első szöveges oldalt.Akinek nem jut más eszébe az szídja a másik írástudományát.Ez annyira ovodás...(amugy halakat már au ókori egyiptomban is tartottak)A kutyát is a természetből szelídítették át,legalább annyira rosz nekik mint a halaknak.Gratulálok az ügyes,és látványosan tudatlan érveidhez.
Köszönöm a válaszokat! Ha megkérhetnélek titeket ne itt vitassátok meg a nézeteltérést. Szerintem senki sem tenne fel ilyen kérdéseket ha csak kínzásból tartaná az állatait.
Én nagyon szeretem őket, ezért is kérdeztem. És egyébként igaz, vannak hal gyógyszerek is...csak nehéz megállapítani a betegséget.Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!