Miert nem no vissza szegeny bettam uszonya?
Egy 20 literes akvariumban voltak 1 par. A him bantotta a masikat picit evett az uszonyabol. Kulon raktam a himet a masik pedig egyedul maradt.
Nos ok nelkul eltunt az osszes uszonya szinte. Csontig hianyzik pedig nincs mi bantja. Normalis szaritott kajat kap van hogy elo szunyoglarvat. Oxigenje mindig van vizet rendesen cserelem es egyszeruen nem no neki vissza es mar sajnalom.
Mit tegyek vele?
Egy 20 literes akváriumnak kevés a víztömege haltartásra, a vízbe meg nehogy önts fertőtlenítőt, főleg nem metilénkéket, vedd külön és az akváriumon kívül használj példa neptun xantakridint az jó fertőtlenítésre, 5 vagy 10 liter vizet használj egy vödörben mivel a leírásban szereplő dózist könnyebb így csepegtetni.
A vizet rendesen cseréled, ez remélhetőleg heti kétszer 20-30% állott vizet jelent, nem az egészet.
oxigénje van vagy szűrő is van?
Első válaszoló ha metilénkék önt az akváriumba mért kell kihúzni a szűrőt? Szerintem akkor már tök mindegy, a baciknak vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!