Nagyon kezdő akvaristának 126 literes egyedi méretű tankba (60szx35méx60ma) milyen szűrőberendezést (és egyéb fontos dolgokat) ajánlotok?
"Oké, akkor azt nem. Esetleg tudnál mondani valami könnyen kezelhető, és nem túl igényes víz alatti növényt, ami mondjuk jól is mutat, és túléli a kezdők próbálkozásait?"
Azért linkeltem ezt: [link]
ebbe csak olyan van, és a te akváriumoddal majdnem egyező a mérete, nem kimondottan "akváriumnak" készült, két öreg guráminak és 4 öreg tetrának, nekik csináltam és csak igénytelen növényeket tettem bele.
"Ez tetszik nagyon! :) és az algamentességet mivel lehet biztosítani?"
Meg kell érteni az akvárium biológiáját, betartani a biológia megőrzéséhez szükséges dolgokat, intenzív fejlődésű növények kellenek, jól megválasztott fény, kezdésnek nem szabad rögtön a legmagasabbra tenni a lécet.
Plusz nem szabad megenni a neten található akvárium csodák fotóit, videóit, azok nagy költségvetéssel készülnek, tapasztalt akvaristák sokszor 1 fotó vagy videó erejéig üzemelnek utána szedik szét őket.
"A kép az szép, csak hát a nevüket nem írtad. :)"
Azért mert nem írtad, hogy tetszik-e valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!