Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Melyik mohából legjobb a mohafal?

Melyik mohából legjobb a mohafal?

Figyelt kérdés
nézegttem és nagyon megtetszett de nekem csak jávaim van azt meg olvastam hogy az nem jó erre a célre de mivel ahol én lakom nincs erre lehtőség hogy válogassak mohák közül pár nap múlva megyünk pestre és ott van egy jó kis állatosbolt itt szándékoznék majd venni de megköszönném ha valaki segítene vagy csinált már ilyet hogy milyen fajta a legjobb hozzá? világítás nem sok csak egy 15 w-os fénycső bár a jávai nagyon nől alatta szereti. és még azt szeretem volna kérdezni hogy az sszerintetek nem csúnya ha nem az egész hátfal van beborítva hnem csak egy részen?? mer annyit nem akarok venni és ugyis csak egy kisebb rész van ahol üres a hej mert máshol a növények takarják tehát ha nem az eggészen lenne nem nézne ki túl furán?? és hogyan vagy mivel rögzítsem? tapadókoronggal? előre is köszi :)
2014. szept. 25. 20:07
 1/1 Pendulum92 ***** válasza:

Sajnos el kell, hogy szomorítsalak, szerintem 15w alatt(gondolom 54 literes gyári szett) nem lesz szép a mohád.

Gondolom a jávai is úgy nő, mint nekem anno, hogy főleg felfelé kúszó szálakból állt, kevésbé bokrosodott.

2014. szept. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!