Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Akkor engem átvertek a Bettával?

Akkor engem átvertek a Bettával?

Figyelt kérdés

A napokban vettem egy bettát, elvileg himet, az előző kérdéseket elolvasva még mindig nem tudom eldönteni, de szerintem átvertek.

Olvastam más oldalakon hogy a nőstények nem annyira élénk színüek, ez viszont az.

Ime egy kép:

[link]

Akkor ez most nőstény?

A választ előre is köszönöm.

Dávid

2010. jan. 20. 20:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
Sztem a nősténynek nincs ilyen hosszú hasúszója. A fiatal hím kb. úgy néznek ki, mint a kifejlett nőstény, úgyhogy bármi megtörténhet:D Várj 1-2hónapot, és ha az úszója nem nő, akkor bizony nőstény.
2010. jan. 24. 15:44
 12/12 anonim ***** válasza:
A hím betták nem lehetnek egy közegben más hím bettákkal, mert egymásnak esnek (a természetben megoldják a távolságot, de az akvárium zárt tér), szóval erre nem tudom, figyeltél-e. :-) A kereskedőnek minden hal eladó.
2010. jan. 24. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!