Akkor engem átvertek a Bettával?
Figyelt kérdés
A napokban vettem egy bettát, elvileg himet, az előző kérdéseket elolvasva még mindig nem tudom eldönteni, de szerintem átvertek.
Olvastam más oldalakon hogy a nőstények nem annyira élénk színüek, ez viszont az.
Ime egy kép:
Akkor ez most nőstény?
A választ előre is köszönöm.
Dávid
2010. jan. 20. 20:33
1/12 anonim válasza:
amennyit látok belőle.. igen nőstény.
2/12 kzs válasza:
Amennyire kivettem ebből a képből: látok rajta vízszintes csíkozást.
Ha szerinted is így van, akkor ez nőstény.
3/12 anonim válasza:
a képen nőstény betta van. egy szép, egészséges hím kb így néz ki: [link]
Amúgy a vadon élő példányok nem ennyire ilyenek, a tenyésztett nőstényekhez hasonlóak, de a színük úgy is nagyon élénk és sokféle.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget, én is naív voltam picit mert azt hittem hogy majd később alakul ki a szép úszó.
2010. jan. 20. 20:39
5/12 anonim válasza:
Ez biztos lány. Hol vetted? Kereskedésben vagy magánszemélytől?
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, kereskedésben vettem.
2010. jan. 21. 06:10
8/12 anonim válasza:
Szerintem ez hím.Vannak olyan változatok amelyeknek nincs akkora fark uszonya.
9/12 anonim válasza:
És együtt volt több bettával, vagy külön?
10/12 A kérdező kommentje:
Nem, a kereskedésben kb minden akiban volt 1 betta. Láttam a himeket is, de azt hittem ennek is megnő az úszója :D mert még gondoltam fiata. Én szúrtam el :)
2010. jan. 24. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!