Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogyan rendezzem be?

Hogyan rendezzem be?

Figyelt kérdés

Kaptam egy 40 literes akváriumot.

Milyen növényeket és halakat vegyek bele?

(szűrő, vízmelegítő és kavics van benne).

Léci segítsetek!

(Előre is köszi.)

2010. jan. 19. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Kellene egy tetővilágitást szertezni hozzá.Vagy van E27es foglalatba csavarható kompakt fénycső 6500K-es,akkor olyat kellene venni,olyan fénycsövet,és egy asztali lámpába tekerni,der jobb a tető. Én a helyedben guppyval kezdeném,mohafélévelpl jávaimohával,hínárfélével pl átokhínárral,és mondjuk, valiznériával,pl valiznéria americana. Díszítésnek kövek, vasfa,gyökerek felelnek meg,a gyökereket jól ki kell áztatni,meg ki kell főzni,és száritani. szoval ha ugy döntesz azt akarsz,akkor ez egy ujabb kérdés lesz.Amugy most a kérdéseidre válaszoltam,de az akvarisztika annál több,mint hogy milyen hal és növény legyen .kellene egy könyv neked,azt olvasd el.Vagy uj kérdést tegyél fel.Pl a válaszokbol nem derülne ki hogy kell használni vízkezelőt,milyen fajta tápokkal etess stb...Én olyan 8 guppyt tennék bele,3 hím 5 nőstény.
2010. jan. 19. 21:34
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget.!
2010. jan. 20. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!