Sajica sügér mellé még milyen halakat lehet tenni egy akváriumba? Amik nem bántják egymást.
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 20:21
1/2 anonim válasza:
Ennek a halnak az elfogadott magyar neve a pávasügér, mely az Amazonas folyóban Dél-Amerikában él, tehát más dél-amerikai sügérekkel raknám össze. Vennék mellé néhány vöröstorkú sügért és egy pár papagájsügért. Olyanokat vegyél lehetőleg, ami méretben megegyezik vele, de a papagájsügér lehet nagyobb is. Talán még a zebrasügérrel is összerakható, de nem vennék rá mérget. Vennék néhány harcsafélét is például cápaharcsát és algaevő harcsát, de cápamárnát és lábeókat is rakhatsz mellé. Ezekből is persze nagyobb példányokat.
2/2 anonim válasza:
Gratulálok a szép halhoz. Tényleg egy fantasztikus sügeret tartatsz - nem tudom mekkorák de felnőtt korukban ördögien meg fognak ismerni - és csodálkozol veled milyen barátságosak lesznek - ismerőseid előtt még kajával sem tudod előcsalni őket.
Évekig voltak nekem is imádtam őket.
Kérdésedre válaszolva :
Vöröstorkú sügér honfitársa - ezért gyorsan szerezz be egy párt, mielőtt megszoknák nagyon a területüket!
A Zebra sügeret nem ajánlom, mert összetudnak ívni és elég érdekes utódjuk lesz.
Hol szerezted be őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!