Segitenétek? Többi lent
Szeretnék egy szép kis akváriumot létrehozni. Olvastam, hogy ilyenkor hasznos sok gyorsan növő növénnyel inditani.
Azt látom viszont, hogy a gyors növekedésü növényeknek magas a fényigénye.Nálam pedig csak 0,48 w lesz 120 akihoz.
Akkor most milyen növényt válasszak ami még is jó lesz ezek
a paraméterekhez.
Sokan leírták a hólyagos vizikelyhet, pedig lehet folyamatosan metszeni, a rizóma fölött én mindig levágom az öreg leveleket, a friss levelekből szerintem jót lehet kreálni: [link]
Mindig szép üde az egész.
Indiai vizicsillag, rekord sebességgel növekszik, bőven jó neki a fényed, jól metszhető, lehet futtatni vizfelszinen, vagy folyamatosan az aljzaton, de bokrokat is lehet kreálni belőle, ha kap elég káliumot esélytelen az alga mellette. (profito)
Tüskés hínár, heti metszést igényel, gyorsan alkalmazkodik az akváriumba, szinte megtorpanási idő nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!