Van egy vizi csiborom és nem tudom milyen körülmények kellenek neki. segitenétek?
Hát gondolom hideg vízi, így max. 22 fokos vízben tarthatod. Szereti a dús növényzetet, hogy belekapaszkodhasson, egyébként növényevő, de a lárvái más állatok lárváit, petéit eszik meg. Bár ha egyedül van, akkor nem fog szaporodni. Szerintem egy kis szűrő neki sem árt, az oxigénszint nem fontos a vízben, mert feljön a víz tetejére levegőt venni, éppen ezért nem árt lefedni az akváriumot.
Biztos van benne, hogy ez teljesen vízi faj? Mert a leggyakoribb olyan, ami csak nappal van vízben éjjel meg kószál mindenfelé...
Hát én nemtudom, nekünk a hordókban és a tóba szoktak lenni, sokat kinyírtam már... Volt köztük hatalmas méretű is, és rohadt nagyot csipnak...:D
Nem értem mért akarod ezt akváriumba tartani?:o Nem roszból kérdezem, csak kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!