A Neonhalaim 6 napja ikráztak és még nem keltek ki mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 18:14
1/10 anonim válasza:
Az ikrák fényben nem fejlődnek. Le kell sötétíteni a medencét, amiben az ikrák vannak.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi a válasz.de ezt tudtam sötét helyen vanna még mit tehetnék?
2010. jan. 19. 18:22
4/10 anonim válasza:
A víz tartalmazzon ásványi anyagokat (keménysége 0,5-2 NK°) s a pH-ja 5,8 körül legyen. Egy tőzeglemezzel biztosítani tudjuk, hogy a pH alacsony maradjon, s ezzel csökkentjük annak az esélyét, hogy az ikrák megpenészedjenek.
Plusz levegőztetni sem árt, porlasztókővel.
Az ikráknak már rég ki kellett volna kelniük, sajnos már megpenészedtek nagy valószínűséggel. Nézd meg egy nagyítóval!
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ.de milyen az ha egy ikrabuborék megpenészedik?
2010. jan. 19. 18:31
6/10 A kérdező kommentje:
én nem láttam semmi furcsát csak a barna pöttyöket amik már elég nagyok...
2010. jan. 19. 18:31
7/10 A kérdező kommentje:
és hogyan tudom megnézni a PHP szintjét és a víz keménységét?és már ikráztak a halaim ugyanezek akkor ki is keltek....
2010. jan. 19. 18:33
8/10 anonim válasza:
Akkor ki fognak kelni. Várj még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!