1/5 anonim válasza:
mind kettő ugyan az a faj, kb ez olyan mint ha ezt kérdeznéd: egy fekete kutya és egy barna tud keveredni?
2/5 Pendulum92 válasza:
Nem tudom ki pontozta le az első válaszolót, mert igaza van.
3/5 anonim válasza:
sima ponty nincs is, tükör,nyurga,tő, koi :D ezeket ismerem, mondjuk ezek szerintem nem ívnak össze, mint ahogy a páncélosharcsák sem, pl panda és sterbai... szóval szerintem max nyurga vagy tő pontyal van esélye keveredésnek nem tudom melyikhez van köze a koinak :D
4/5 anonim válasza:
Igen
A ponty háziasított alfaja a koi ponty.
Azt nem tudom, hogy milyen színváltozat lenne, ha összeívnának.
5/5 Platypus válasza:
A különböző páncélosharcsák különböző fajok. Mint mondjuk a kutya és a róka. Néha különböző fajok is keverednek, de azért a legtöbb esetben nem működik.
A ponty változatai, mint a tükörponty, nyurgaponty és a koi egy fajon belüli fajták. Mint a németjuhász és a kuvasz. És prímán keverednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!