Mi a különbség perlonvatta és sima (? ) vatta között?
Figyelt kérdés
Néhány halfajnál az ívatáshoz perlonvattát is lehet használni. De mi az? Hogy lehet hozzájutni? Miben különbözik a jól ismert pamut vattától?2014. szept. 9. 15:46
1/8 anonim válasza:
Perlonból, azaz nylonból készül, tehát teljesen szintetikus, sterilizálható, sima az elemi szálak felszíne.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak a (szerintem) sokszor túlárazott halasboltból lehet beszerezni, vagy hozzá lehet jutni máshogyan is?
2014. szept. 9. 15:54
3/8 A kérdező kommentje:
A sima vatta bomlik? Ezért nem jó?
2014. szept. 9. 17:37
4/8 Platypus válasza:
Igen, a sima vatta bomlik, lévén az cellulózból van. Szerintem ívatásnál nem számít, a cellulóz lassan és nehezen bomlik le, nem fogja szennyezni a vizet. Viszont egy szűrőben, amit hónapokig nem nyitnak ki már számít.
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2014. szept. 10. 09:14
6/8 anonim válasza:
Én is most vettem 100g-ot 850ft ért, és otthon meglepve tapasztaltam h ugyan az mint némely kabátok bélelő anyaga. Bár itt talán az más, hogy nem vegyszerezett, de passz. Illetve a másik boltban a Sera perlont 2000 valamennyiért adják... tehát nem mindenütt olyan drága, de helyenként nagyon is.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Szerintem is ugyanaz mint a kabátbélés anyag,
de én ettől függetlenül perlonvattát szoktam venni,
1 évig elég nekem egy csomag, nem drága, mert elég sok van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!