Hogyan tartsam a sziámi harcoshalam a 2 liter körüli gömbakváriumba?
1: Kb 2 Literes gömbakváriumot milyen gyakran, és HOGYAN kell tisztítani? (kavics, növény, vízkezelő)
2: Milyen gyakran, és mivel érdemes etetni?
3: Nőstényt lehet e berakni mellé?
3. Nőstényt 2 literben ki fogja nyírni maga mellől.
2. Annyit adjál neki, amennyit azonnal megeszik. Max 2 naponta
1. A halak nem nagyon szeretik a gömb akváriumot. A térérzékelő szervei megbolondulnak tőle. Hetente cseréld le a víz felét pár napos állott tiszta vízre.
Rakjál bele igazi növényt is.
Akkor mosd ki a sódert, ha már dzsuvás! A vízcsere a fontos!
1. kérdés:www.haziallat.hu/akvarium/gondozas/gombakvarium-hal-tartas/1636
Előttem már sokan megírták,(és én is),hogy miért nem jó a gömbakvárium.Most nem akarlak kioktatni de csak ennyit:
(általában)torzítja a képet
Rezgések jönnek létre
A halak elvesztik a tájékozódásukat, és a gömbben a legtöbb hal megbolondul.
Beakarják titani,(és be is fogják),mert állatkínzás
Többet nem akarok róla, mert te nem ezt kérdezted..
3. kérdésed:Én úgy tudom,hogy a sziámi harcoshalhoz lehet berakni nőstényt,De 2 literben még a hímsen fér el nem hogy még a nőstény!A sziámi harcos halnak legalább 6 liter kéne!
2. kérdés:A sziámi hacos halnak a szája felfelé forduló,így a felszínen lebegő táplálékot tudják magukhoz venni.Természetes élőhelyükön szúnyoglárvákat, és vízbe hulló rovarokat is szívesen fogyasztják.Tápláléka inkább élő eleségből (tubifex,szúnyoglárvaVagy giliszta)mintsem száraz eleségből álljon össze
O, szegényt minek kínozni?! ABBA AZ AKVÁRIUMBAN MÉG AZT AZ EGY HÍMET SE LEHET TARTANI NEM HOGY EGY PÁRT...-.-" Tiltja a szabály hogy 30 LITERNÉL KISEBB AKVIBAN GERINCES ÉLŐLÉNYT TARTS A HAL PEDIG GERINCES MEG A GÖMBAVKÁRIUM A MAI TÖRVÉNYEK SZERINT TILTOTT. Úristen utálom az ilyeneket. hát ebbe 2 hét alatt elpusztul. Vidd vissza de gyorsan a kereskedésbe.
1.elmondtam már hogy hülye vagy. -.-Ha nem tudsz normálisan halat tartani csak kínozni mondj le róla...
2.Változatosan kell etetni, és egy héten legyen úgy hogy csak fél adag kaját adsz neki, meg +1 koplalónap de ebben nem fogja sokáig húzni...
3.Már elmondtam...
Bocsi hogy nem korszerű, vagyis izé későn válaszoltam csak olyan jó, hogy végre kifejezhetem neked a véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!