Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hány ancit tarthatok?

Hány ancit tarthatok?

Figyelt kérdés
Van egy 70 literes akváriumom, és algásodik. Szeretnék valamilyen algaevő halat. Az anci az tetszik. Egyet elég tartani, vagy tarthatok többet is?
2010. jan. 16. 13:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves hozzászólók! Nem vagyok benne biztos, hogy a kérdést feltevő óriási akvarisztikai rutinnal rendelkezik, éppen ezért szerintem mégsem kellene annyira az Almacsigát reklámozni neki! Én inkább 2 Ancit javasolnék mégis! Aki pedig azt állította, hogy az Almacsiga nem eszik növényt, ajánlom figyelmébe a szakirodalom áttanulmányozását, de idézem „Az almacsigáknak nagyon nagy étvágyuk van. Ha többször egy héten tudatosan túletetjük, akkor alig károsítja a vízinövényeinket." - erről ennyit. Viszont kedves kérdező, ha ennyire túleteted a csigát, a vízben maradó táplálék esetleges bomlása egyértelműen a vízminőség romlásához vezethet, amit sajnos a halacskák bánják meg...
2010. jan. 17. 11:38
 12/13 anonim ***** válasza:
16:42es vagyok,mint tanult kollégám egírta,nem bántja a növényeket.Én a helyedben csigát vennék.
2010. jan. 17. 18:22
 13/13 anonim ***** válasza:
:)))) Na erre varrjál gombot. Kár volt feltenni a kérdésedet.Nem lettél okosabb :))))
2010. jan. 17. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!