Hány ancit tarthatok?
Figyelt kérdés
Van egy 70 literes akváriumom, és algásodik. Szeretnék valamilyen algaevő halat. Az anci az tetszik. Egyet elég tartani, vagy tarthatok többet is?2010. jan. 16. 13:58
11/13 anonim válasza:
Kedves hozzászólók! Nem vagyok benne biztos, hogy a kérdést feltevő óriási akvarisztikai rutinnal rendelkezik, éppen ezért szerintem mégsem kellene annyira az Almacsigát reklámozni neki! Én inkább 2 Ancit javasolnék mégis! Aki pedig azt állította, hogy az Almacsiga nem eszik növényt, ajánlom figyelmébe a szakirodalom áttanulmányozását, de idézem „Az almacsigáknak nagyon nagy étvágyuk van. Ha többször egy héten tudatosan túletetjük, akkor alig károsítja a vízinövényeinket." - erről ennyit. Viszont kedves kérdező, ha ennyire túleteted a csigát, a vízben maradó táplálék esetleges bomlása egyértelműen a vízminőség romlásához vezethet, amit sajnos a halacskák bánják meg...
12/13 anonim válasza:
16:42es vagyok,mint tanult kollégám egírta,nem bántja a növényeket.Én a helyedben csigát vennék.
13/13 anonim válasza:
:)))) Na erre varrjál gombot. Kár volt feltenni a kérdésedet.Nem lettél okosabb :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!