Én 112literben tartok egyet.Nagyra nő.15cm lesz kb...Hány cápát akarsz az akváriumodba?Sztem egy elég.
2010. jan. 16. 14:00
2/13 anonim válasza:
Juteszembe.Almacsigát tarts inkább. vegyél 4 almacsigát,majd ők lerendezik.
2010. jan. 16. 14:00
3/13 anonim válasza:
Csak óvatosan azzal az almacsigával. Pláne egyből néggyel!!! Az biztos, hogy látványos, de onnantól aztán a növényeidnek is annyi...
2010. jan. 16. 14:18
4/13 anonim válasza:
Elég két almacsiga is, úgyis el fognak szaporodni.
2010. jan. 16. 14:48
5/13 anonim válasza:
Almacsiga szaporodni? Te tudsz valami.... Nálam még eddig csak hullottak, mint a legyek! Mesélj lécci!!!
2010. jan. 16. 15:18
6/13 anonim válasza:
ugyan már, ha a növényeket zabálja a csiga akkor az már nem alma csiga...
Nekem több mint 400 db almacsigám van egy 500 literes akváriumban.
Látványos és hasznos... Teli van növénnyel az akvárium...
2010. jan. 16. 16:17
7/13 anonim válasza:
14 :18 as az almacsiga egy növényt sem bánt. 15:18as valami gáz lehet nálad,egyrészt nálam legalább 1000csigéányi petét kellett levakarásznom a tetőröl, mire szrevettem elöször már egy adag kikelt....Egy megtermékanyitett nőstényt vettem,egyedül volt,és a tárolóhából fél év után megetermékenyitette a petéket,lerakta és onnantol hetente kellett leszedni ujab csomókat.Továbbá nem pusztulhatnak ilyen gyorsan.Valami gáz van nálad,jó körülmények közt se meghalásig nem jutnak el csak sokára(2-3 év) és még szaporodnak is...Ajánlom,keress utána mi volt a baj,a halaidnak sem lehet tul jó... És az almacsiga csak a rohadt növényi részeket eszi meg tehát ebben a tekintetben is hasznos....Nem tudok ellenérvet,csak hogyha jól érzi magát akkor sok a pete,de 3hét a kikelési iedje,tehát vani idő vizcserekor megnézni ,van e pete,aztán zsepivel leszedni,nem nagy kunszt.
2010. jan. 16. 16:42
8/13 A kérdező kommentje:
Tehát akkor jobb az almacsiga, mint az anci? Azis lepucolja az üvegről, növényekről az algát? És akkor most nagyon elszaporodik, vagy sem? És megeszi a növényeket vagy sem? Már össze zavartatok...
2010. jan. 16. 17:36
9/13 anonim válasza:
16:17 -es vagyok...
igen lehet, hogy jobb, a halaknak legalábbis mindenképpen...
70 literesbe max 6 darab kell, azok gyorsan megzabálják az algát és a növényeket egyáltalán nem bántják mint mondtam, de leeszik az algát mindenképpen. Másrészt az anci az bekaphatja a kisebb halakat :S
sajnos ez tapasztalat.
Ha kiváncsi vagy vmire akkor írj ímélt.
2010. jan. 16. 19:11
10/13 anonim válasza:
megint én, és még annyi:
ez fajta függő, hogy mennyire szaporodik...
max lekaparod a petéket az üvegről és kész, még jót is tesz a csigáknak mert kálcium ;) de egyébként ha gyorsan szaporodik akkor vidd el egy kisebb állatkereskedésbe és ott beveszik kb 40 ft/db ért én elég sokat szoktam eladni nekik, de kb 70 ft/db ért lehet venni már!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!