Érdemes használni a Sera Fishvitamin-t?
Figyelt kérdés
Olvastam egy katalógusban hogy a Sera Fishvitamin az jó a halaknak. Van aki használja? Mennyibe kerül kb? Vélemény?2010. jan. 16. 11:56
1/8 anonim válasza:
Lehet használni, de igazából felesleges, tartalmazzák a jó minőségű haltápok (Sera, JBL, Tetra) a halaknak szükséges vitaminokat.
A lényeg inkább, hogy ne csak egyféle tápod legyen, hanem legyen granulált, és lemezes is.
2/8 anonim válasza:
Hasznos.De én is zugy vélem hogy a fő a változatos etetés,de sztem ha megteheted használd... 1000-1500körül van ugy tudom.Amugy a tápok nem fujtak ki a lemezes és granulált tápoknál...Szunyoglárva bolha tubiflex tablettás táp zöldségek közül pár,stb...
3/8 anonim válasza:
12:45-nek: nem vagyok hülye, tudom, hogy létezik más is, csak két példát említettem...
4/8 anonim válasza:
Nem neked írtam,hogy hülye lennél,hanem a kérdezőnek hogy milyen sok táp közül választhat.Menstruálsz?
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, de akkor most ez ilyen különleges kaja, vagy ilyen vitamin cseppek? mert mind a kettőröl hallottam, hogy vannak ilyen vitamin cseppek, meg különleges kaják.
2010. jan. 16. 17:35
6/8 anonim válasza:
Én csak a fagyasztott kajára szoktam tenni, az előre gyártottra nem.
7/8 anonim válasza:
Ezek cseppek,a kajára kell csepegtetni.
8/8 Salx Narval válasza:
A SERA Fhistamint a kajára is lehet csepegtetni és közvetlen a vízbe is.Hetente egyszer használom.De én is azt mondom, hogy a jó minőségű változatos,főként nyers eleség a fontos, nem a plusz vitamin.SN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!