Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Érdemes használni a Sera...

Érdemes használni a Sera Fishvitamin-t?

Figyelt kérdés
Olvastam egy katalógusban hogy a Sera Fishvitamin az jó a halaknak. Van aki használja? Mennyibe kerül kb? Vélemény?
2010. jan. 16. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet használni, de igazából felesleges, tartalmazzák a jó minőségű haltápok (Sera, JBL, Tetra) a halaknak szükséges vitaminokat.

A lényeg inkább, hogy ne csak egyféle tápod legyen, hanem legyen granulált, és lemezes is.

2010. jan. 16. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Hasznos.De én is zugy vélem hogy a fő a változatos etetés,de sztem ha megteheted használd... 1000-1500körül van ugy tudom.Amugy a tápok nem fujtak ki a lemezes és granulált tápoknál...Szunyoglárva bolha tubiflex tablettás táp zöldségek közül pár,stb...
2010. jan. 16. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
12:45-nek: nem vagyok hülye, tudom, hogy létezik más is, csak két példát említettem...
2010. jan. 16. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem neked írtam,hogy hülye lennél,hanem a kérdezőnek hogy milyen sok táp közül választhat.Menstruálsz?
2010. jan. 16. 14:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem, de akkor most ez ilyen különleges kaja, vagy ilyen vitamin cseppek? mert mind a kettőröl hallottam, hogy vannak ilyen vitamin cseppek, meg különleges kaják.
2010. jan. 16. 17:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Én csak a fagyasztott kajára szoktam tenni, az előre gyártottra nem.
2010. jan. 16. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezek cseppek,a kajára kell csepegtetni.
2010. jan. 16. 21:18
 8/8 Salx Narval ***** válasza:
A SERA Fhistamint a kajára is lehet csepegtetni és közvetlen a vízbe is.Hetente egyszer használom.De én is azt mondom, hogy a jó minőségű változatos,főként nyers eleség a fontos, nem a plusz vitamin.SN.
2010. jan. 17. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!