Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen akváriumok divatosak...

Milyen akváriumok divatosak mostanában?

Figyelt kérdés

Van egy viszonylag nagy, közel 400 literes akváriumom.

Régebben növényeset is csináltam belőle, kész dzsungel volt, tengeriztem is már annak idején.

A helyzet az, hogy teljesen ráuntam a mostanira, igazából nem is nagyon foglalkoztam már vele, viszont megválni nincs tőle szívem.

Van jelenleg egy bitang jól beállt szűrőm, szóval végképp nem szeretném csak úgy kikukázni. Sosem voltam olvasgatós, fórumos, szóval nem tudom milyen trendek vannak. Az akvárium meg a szűrő méretéből adódóan szerintem elég sok mindenre lenne lehetőség, csak ötletem nincs. A baj, hogy nagyon időm sincs foglalkozni vele, meg ez a növénynyírbálás, ültetgetés, molyolás sem az én világom.

Van valamilyen ötletetek, hogy mihez lehetne kezdeni, ami a későbbiekben kevés időráfordítással is működik, ha egyszer jól össze van rakva. Technikai téren sok minden adott, inkább csak az ötlet hiányzik.

Köszi!

2014. aug. 25. 14:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A sárgaöves ajakoshal is dekoratív:

[link]

[link]

A vörös alga (Gracillaria sp.) pedig elvan a halvány-közepes fényen is, nem nő gyorsan így nem okoz gondot:

[link]

2014. aug. 26. 02:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!