Az egyik szumim (szumátrai díszmárna) sajna darakórós lett. :. (Az antibiotikumokon kívül mit tehetek érte? És ezek mennyibe kerülnek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 18:16
1/5 anonim válasza:
A halcsógyszerek 100ft tol 1500ig kb átlag árban vannak,egyik kisebb,gagyibb gyógyszer másik márkás jobb,nagyobb...Nagyon változó,de 2000ret ha viszel biztosan kapsz valamit.És a vizébe tehetnél egy kis jódmentes konyhasót. egy teáskanálnyot mondjuk 10 literhez.Ezt ne beszúrd az akviba hanem old fel és ugy a vízbe.
2/5 anonim válasza:
Pff, az olcsóbb miért is gagyibb? Darás volt a bettám, a 90Ft-os haldoktort használtam az 1500 Ft-os sera helyett.Éééés bevált.Meggyógyult tőle a hal.
Emeld a víz hőmérsékletét pár fokkal (2-3) és úgy kezeld le a halat az antibiotikummal.Remélem tudtam segíteni.
4/5 Doruss válasza:
Az én egyik szumátrai díszmárnámnak erythrodermatitys-e volt, és vettem neki egy gyógyszert egy kiskereskedőnél. 1000 forint az a neve hogy bakto-kill, a neptun forgalmazza. Általános gyógyszer sokmindenre jó, egy hét alatt meggyógyult a halam.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2010. jan. 15. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!